UŞAK / ULUBEY - İnay İlkokulu

İnay İlkokulu

İnay Köyü No 20 ULUBEY UŞAK 64950
Vizyon
VİZYONUMUZ Türk milletinin kültürel değerlerini benimseyen, Atatürk ilke ve İnkılaplarına sahip çıkan, insan haklarına saygılı ve insanlığın ortak mirasını koruma bilincine ulaşmış, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin ortağı olmaya aday, düşünen ve sorgulayan, öğrenmeyi, öğrendiklerini kullanabilmeyi amaç edinmiş bireyler yetiştirmek vizyonumuzdur.
Misyon
MİSYONUMUZ biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, milli eğitimin genel amaçlarını kazanmış bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. biz... Türk milli eğitimin amaç ve genel konularını göz önünde bulundurarak, Toplam Kalite Yönetimin felsefesi doğrultusunda yönetim sunarak, insana değer veren, öğüt kültürünü oluşturmuş, hizmet verdikleri tarafından her zaman tercih edilen ve en yüksek başarıyı yakalayan bir okul olmak için varız.
Öğretim Şekli : TAM GÜN /TAŞIMA MERKEZİ OKUL
kalorifer KÖMÜR YAKITLI
UŞAK -EŞME YOL GÜZARGAHINDA OLUP HER ZAMAN ULAŞIM MİKNANIN VARDIR.
KÖY MERKEZİNDEDİR.
İL MERKEZİNE 35 KM İLÇE MERKEZİNE 6 KM